Media Gaming

Kurskod: C 19185


Kursens syfte

Kursen syftar till att du efter genomförd utbildning ska kunna delta i en Media Gaming-grupp i Försvarsmaktens övningar.

Media Gaming används för att under övning ge en realistisk bild av hur omvärlden/media reagerar och agerar i en konfliktsituation.

Media Gaming är en viktig funktion i Försvarsmaktens övningsverksamhet. Media Gaming-insatserna syftar till att de som övas på ett realistiskt sätt ska få lära sig att hantera media i skarpa lägen.

Kursbeskrivning

Kursen innehåller både teoretiska och praktiska moment, till exempel intervjuteknik, feedback, risk- och kriskommunikation, övningsplanering och genomförande av Media Gaming-insatser.

Särskilda förkunskaper

Kursen vänder sig till dig som är intresserad av att som specialist delta i Försvarsmaktens övningar. Kursen ger dig också nya kunskaper som du kan använda i din roll som kommunikatör/marknadsförare.
Du ska arbeta eller eller ha grundläggande kunskaper som informatör/journalist eller annan motsvarande utbildning.
Meriterande är också tidigare deltagande på Media Gaming.

Arrangör

Svenska Försvarsutbildningsförbundet

Vecka Datum Plats Information
31 2017-07-30--2017-08-05 Falsterbo Kursgård, Malmö  

Ansökan till kurs

Skicka ansökningsblanketten till Försvarsutbildarna senast 2017-04-15

Ansökan kan skickas med e-post eller brev.

Du som är medlem i Försvarsutbildarna kan söka kurser direkt via hemsidan genom att logga in på ”Mina Sidor” med ditt medlemsnummer.

Medlemmar ur andra frivilliga försvarsorganisationer skickar ansökan till den organisation som du är medlem i för bestyrkande av medlemskap samt yttrande.

Sidan publicerad/ändrad 2017-02-16 kl. 09:42 av Reneé Björnö.