Vinterutbildning Fältkock

Kursbeskrivning

Under vinterkursen får du som fältkock kunskap och förståelse för förplägnadstjänsten under vinterförhållanden.
Du får färdighet och förmåga att hantera hygien, vatten och matlagning i kyla.
Du kommer att upprätta och bryta kokplatsen, hantera materielen och disken samt livsmedlen vintertid.

Om du är kokgruppchef får du kunskap om och förståelse för livsmedelstjänsten och att leda förplägnadstjänsten under vinterförhållanden.
Du får goda färdigheter i hygien och utrustningen.
Du får också förmåga att planera och hantera både personal och materiel i vintermiljö.

Antagningsbesked och kursinformation sänds via e-post.

Särskilda förkunskaper

Vinterkurs fältkock: Grundkurs fältkock med betyg Godkänd
Vinterkurs kokgruppchef: Gruppbefälskurs förplägnad med betyg Godkänd

Arrangör

Svenska Lottakåren

Vecka Datum Plats Information
04 2017-01-25 — 2017-01-29 Boden  

Du söker utbildningen via din egen frivilligorganisation. Du som är lotta söker utbildningen lättast via www.svenskalottakaren.se

Sidan publicerad/ändrad 2016-11-21 kl. 22:58 av SLK.